haberler
ETKİNLİKLER

Bursa’nın firması Burpol Polimer’in gurur ödülü… Türkiye’nin en iyisi seçildi…

19.11.2023

Burpol Polimer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde; Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışmasında ‘Sürdürülebilir ve En Çevre Dostu’ Türkiye birinciliği ödülüne layık görüldü.

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.​

Cumhuriyetin 100. yılına denk gelmesi ile de ayrı bir anlam kazanan ve ‘Kadın istihdamını en fazla artıran şirketler’ ile ‘Girişimci kadın gücü’ ana başlıkları altında gerçekleştirilen törende; ‘Sürdürülebilir ve En Çevre Dostu’ ödülünü Bursa’nın firması Burpol Polimer Plastik AŞ aldı.

Ödülünü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk’ün elinden alan Burpol Polimer Genel Müdürü İlkay Yıldırım, bu prestijli ödülü almanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu ödül, sadece benim için değil, aynı zamanda ekibim için de büyük bir başarıyı temsil ediyor. Girişimcilik yolculuğum, zorluklar ve engellerle dolu olmasına rağmen, her zaman tutkumun inancının dürüstlüğümün devamına devam ettim.

Bu durumda, kadınların iş dünyasındaki yükselişlerinin ve kendi kaderlerini seçmelerinin mümkün olduğu bir tanesidir. Kadın girişimciler olarak sizlere sesleniyorum; Cesaretinizden asla vazgeçmeyin. Her engel, gelindiğinde sizi daha da güçlendirir.

Son olarak, bu ödül, tüm rekabetli ve cesur kadın girişimcilere emekçi kadınlara adıyorum. Hayallerinizi takip edin ve dünyayı değiştirecek yenilikler yaratmaya devam edin. Üreten büyüyen güçlü Türkiye için bir daha ve yeniden Üreten Güçlü kadınları en yüksek sesimle selamlıyorum” dedi.

 






© BURPOL POLİMER PLASTİK SAN. TİC. A.Ş.
KVKK Aydınlatma Metni   |   KVK, İşlenmesi ve İmhası Politikası